Praktisch

Tarieven

Ik bied individuele therapie voor de prijs van 50 euro. Een sessie duurt ongeveer 50 minuten. Daarbij horen ook het  maken van een vervolgafspraak en de betaling ( bij voorkeur contant). Indien je niet aanwezig kan zijn op het gesprek, gelieve op voorhand te verwittigen.

Locaties

  • Bockstaele 10
    9520 Sint- Lievens- Houtem
  • Brusselsesteenweg 263
    9090 Melle

Wegbeschrijving locatie Melle: zie http://www.ecej.be/contact.html

Wegbeschrijving locatie Sint-Lievens-Houtem:

–         Vanuit  Gent/Brussel/Aalst:
Je neemt op de E40 afrit Wetteren/Zottegem en volgt de richting Zottegem. Je rijdt vervolgens enkele kilometers verder op de N42.Na de tweede lichten sla je de tweede straat links in: Ijshoute. Op de drempel is het in een scherpe bocht naar rechts. De praktijk bevindt zich een honderdtal meter verder.

–         Vanuit Zottegem:
Neem de Europaweg (N42) richting Wetteren en steek de Steenweg op Aalst (N46) over. Na een vijftal minuten sla je rechtsaf de straat Ijshoute in. Op de drempel is het in een scherpe bocht naar rechts. De praktijk bevindt zich een honderdtal meter verder.

–         Vanuit Wetteren:
Neem de Massemse Steenweg  (N 462) en steek na een tiental kilometers op het grote kruispunt de Brusselse Steenweg (N 9) over. Blijf volgen tot een T- splitsing waar je rechts neemt (Hauwerzele). Dan neem je de eerste straat links tot je na een honderdtal meter op de bestemming komt.

–         Bereikbaarheid praktijk SInt-Lievens-Houtem met het openbaar vervoer:
Bij vertrek vanuit  Zottegem of Herzele, kom je met bus 49 binnen een half uur tot aan de praktijk.